Je virtualno učno okolje primerno za vas?

1. Ustreza vašemu poklicnemu življenjskemu slogu

Ste zaposleni vodja ali analitik? Ali želite učinkovito uporabljati svoj dragoceni čas? Ali je vaš proračun za potovanje omejen? Imate motivacijo za samostojno učenje, da bi dobili certifikat in tako izboljšali svoj življenjepis? Potem je e-učenje je primerno za vas.

2. Učite se v svojem tempu

Vsebina je razdeljena na več obvladljivih modulov (11). Vsak modul vključuje več učnih gradiv. Lahko greste nazaj, se ustavite in napredujete kadar želite.

3. Učite sem od koderkoli, ob kateremkoli času in iz katerekoli naprave

Potrebujete PC ali Mac in internetni brskljalnik. Naše izobraževanje je prijazno tabličnim računalnikom in pametnim telefonom - učenje po poti! Uporabljamo TalentLMS platformo, ki je zelo intuitivna in preprosta za uporabo.

4. Spremljajte vaš napredek, zbirajte točke in značke

Vedno lahko preverite kako daleč ste že prišli. Zraven tega zbirate značke, ki vas motivirajo naprej.

5. Ohranja vašo pozornost

Ohranja vašo pozornost z mikro-testi na koncu vsakega učnega modula. K nadaljevanju vas vzpodbujajo tudi mentorji.

6. Postopno se pripravljate na izpit

Mikro-testi so zelo podobni tistim na končnem izpitu. Na testna vprašanja lahko odgovarjate kolikokrat želite.

7. Pripravljate praktične naloge in dobite povratno informacijo mentorja

Praktične naloge vas pripravijo za vsakdanje izzive: naprimer priprava predlog projektov in upravljanja EU projektov. Mentor vaše naloge pregleda in vam posreduje povratne informacije, da veste ali ste na pravi poti.

8. Samostojno učenje ali učenje s podporo mentorja?

Pri vseh naših e-izobraževanjih vam nudimo podporo mentorja.

Mentorji so strokovnjaki z več leti izkušenj iz ustreznega področja. Večina od njih je sodelovala pri pripravi izobraževanja.

Na primer:

  • mentorji pri "EU projektni manager" so uspešno napisali EU projektne prijave, ki so bile sprejete in uspešno vodijo EU projekte,
  • mentorji pri "ECBPM" delajo v projektih procesnih izboljšav v resničnih podjetjih.

Kako deluje?

E-učenje s podporo mentorja je primerno za osebe z omejenim znanjem in izkušnjami, ki potrebujejo podporo strokovnjaka iz tega področja.

Mentorji - strokovnjaki so na voljo za vaša vprašanja preko e-maila ali pogovora v živo (ekype, bluebutton, TalentLMS video konference) in vam tako pomagajo skozi izobraževanje.

V primeru potrebe po mentorjevi pomoči pripravite vprašanje ali temo, ki jo pošljete mentorju in se dogovorite za virtualni sestanek (do 3x45min).

Mentorji vas tudi vedno znova spodbujajo k zaključitvi izobraževanja.

Samostojno e-učenje je primerno za osebe z nekaj predhodnega znanja in izkušnjami. To izobraževanje ne vključuje mentorjeve podpore.

9. Osebna podpora vedno na dosegu roke

Smo omenili, da nikoli niste sami? Tudi če izberete vrsto samostojnega e-učenja je tehnična podpora vedno na voljo. Če izberete e-učenje z podporo mentorja, vam je ta vedno na voljo in vam pomaga pri vsebinah, nalogah in pri preizkusih.

10. Še vedno niste prepričani?

Preverite našo spletno učilnico tukaj.

V kolikor imate še več vprašanj nas lahko kadarkoli kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali.